VIR - Veče igara i razonode

DC Krov se u petak otvara za različite društvene aktivnosti. Možete doći da učestvujete u društvenim igrama, video igrama, tarotu, gledanju u šolju ili da jednostavno uživate i ćaskate u muzičkom foajeu.

Kod nas su trenutno dostupne i šahovske table i figure, Dixit, (anti)Monopol, Kluedo, Riziko, imamo i karte dva špila, a svakako možete poneti i svoje.

U studijskom prostoru je instaliran mali sony gde možete dovesti svoje društvo i pikati PES po želji. Ili nam možete naručiti igrice unapred, koje biste pikali.

Ovim putem vas pozivamo da i sami učestvujete u kreiranju programa, tako što ćete nam predložiti filmove, muziku, doneti svoje igračke, igrice, tarot karte…

napomena>

Društveni centar „Krov” prelazi na novi model samoupravnog prostora koji se oslanja na horizontalne i kolektivne odluke. Novim modelom oslobađamo se šanka i razmene novca, radi podsticanja solidarnosti u zajednici.

Prenesite svoje piće [i poneko za društvo] i uživajte u programu.

Ovim novim modelom podstičemo na aktivno sudelovanje i odlučivanje zajednice u radu našeg centra. Svakom donacijom podržavate i unapređujete održavanje zajedničkog prostora.