Predstavljanje publikacije "Seksualna edukacija u Srbiji: analiza i preporuke"

Kolektiv “Vizantrop” i Društveni centar “Krov” u susret osmom martu organizuju predstavljanje publikacije Centra za društveni napredak: “Seksualna edukacija u Srbiji: analiza i preporuke”.

Drago nam je da se pojavila jedna ovakva publikacija koja je više nego potrebna. Edukacije na ovu temu je nikada dosta, a nikada manje. Centar za društveni napredak je započeo jako važnu diskusiju šta treba da radimo dalje i zato smo ih pozvali da održe prezentaciju svojih istraživanja.

Seksualna edukacija treba da bude uključena u svaki sistemski nivo naše zajednice, pa nam je 8. mart prilika i više nego pravi primer dobre prakse za pokretanje ovako važne teme.

Nakon edukacije Ana Cvet vam pušta feminističke hitove!

Petak, 8. marta od 20h.

NAPOMENA: Društveni centar „Krov” prelazi na novi model samoupravnog prostora koji se oslanja na horizontalne i kolektivne odluke. Novim modelom oslobađamo se šanka i razmene novca, jer KROV podupire vrednosti autonomije i podstiče solidarnost u zajednici.

Ponesite svoje piće i uživajte u programu.

Ovim novim modelom podstičemo zajednicu na aktivno sudelovanje i odlučivanje u radu našeg centra. Svakom donacijom podržavate i unapređujete održavanje zajedničkog prostora.

Vidimo se na događaju!

1 Like