Krovcert // Miloš Dimitrijević i P. Amir

Novi koncert nas očekuje ove subote u Krovu od 21h. Drugi hibridni nastup koji ćemo prenositi uživo i na radio Krovu. https://radiotalas.dckrov.rs/

U subotu, 30. marta nastupiće Miloš Dimitrijević i P. Amir sa odvojena dva seta koja će se preliti u zajednički nastup. Upoznati su sa krovnim redom, saglasni za prenos, snimanje i arhiviranje nastana.

o izvođačima >

Miloš Dimitrijević (*1991) je elektronski muzičar i gitarista iz Beograda. Pored kontinuiranog istraživanja i usavršavanja sopstvenog vokabulara u kontekstu improvizovane muzike, mnogobrojnih ostvarenih saradnji sa drugim muzičarima, savremenim plesačima i video umetnicima, bio je aktivan i u polju muzike za eksperimentalni film, kao rezidencijalni umetnik na audio-vizuelnom događaju “Kino Pleme/Live Sountrack” i kompozitor muzike za kratkometražni film “13-66”.
linktr.ee/milosdimitrijevic

P.Amir. je izvođač drone/noise muzike i DJ sa boravištem u Beogradu, koji se u svom radu fokusira na upotrebu raznolikih instrumentalnih snimaka uz uživo izvođenje muzike na žičanim instrumentima, u kombinaciji sa live coding-om u programskom jeziku Python.
soundcloud.com/p_amir

-*-

napomena>

Društveni centar „Krov” prelazi na novi model samoupravnog prostora koji se oslanja na horizontalne i kolektivne odluke. Novim modelom oslobađamo se šanka i razmene novca, radi podsticanja solidarnosti u zajednici.

Prenesite svoje piće [i poneko za društvo] i uživajte u programu.

Ovim novim modelom podstičemo na aktivno sudelovanje i odlučivanje zajednice u radu našeg centra. Svakom donacijom podržavate i unapređujete održavanje zajedničkog prostora.

Vidimo se na događaju

1 Like