Kad psi zaplaču RADIO

U pitanju je hibrid klasicnih radio emisija i radio drama, stvarajuci Kad Psi Zaplacu RADIO emisiju i pricu o anti heroju radio voditelju pod imenom Barkli, opsesivnom decku koji vodi radio emisiju kako bi skrenuo paznju svojoj bivsoj devojci.

Nazivamo ga anti herojom zbog njegove potrebe za empatijom koju nije zasluzio, koristeci svoj tuzni kereci pogled i melanholicne monologe o svojoj bivsoj devojci, kako bi je pridobio nazad.

Decko od 20 godina, sa uglavnom tuznim izrazom lica nalik ekspresije koja je specificna za osobe koje pate od jutarnjeg mamurluka, polu mrtav bolje receno.

Stil koji direktno opisuje njegove inspiracije u zivotu, od Elvis/James Dean frizure do njegove kozne jakne koja vristi los momak iz 70tih nalik Nikoli Koju u filmu ,Mi Nismo Andjeli", ispod koje se uvek nalazi havajka nalik Leonardu Dicapriju u ulozi Romea iz filma ,Romeo+Juliet" naznacivajuci njegovu beznadezno romanticnu stranu licnosti.

Prica se sastoji iz 5 radio emisija koje ce on voditi, u kojima se sadrze odredjeni momenti iz njegovog zivota, njegovi monolozi i muzika koja opisuje i upotpunjuje razvoj njegove licnosti i dalje price kroz epizode.

Prva epizoda: Spavanje sa upaljenim Svetlom, druga epizoda: Serenade ispod pogresnih prozora, treca epizoda: Vracar, cetvrta epizoda: Gasim Svetlo, peta epizoda: Balade mog trulog srca , kao tragican kraj puta za naseg voljenog Barklija.

Prica je veoma teatralna i dramaticna nalik predstavi jer je pricana iz njegovog pogleda gledista pokazivajuci njegovu egoisticno (opsesivnu) stranu i potrebu za paznjom davajuci znacaj samo njegovom bolu i patnji iako time pruza isto ako ne i gore ljudima i devojkama oko sebe.

Uvod cele price je jednostavan i veoma jak, Barkli zapocinje svadju sa sadasnjom devojkom upravo zbog bivse za kojom pati, iz besa je izbacuje iz stana i zapocinje svoju radiju emisiju pod imenom Kad Psi Zaplacu kako bi ispunio opsesiju koju oseti prema bivsoj devojci, pokusavajuci da pridobije njenu paznju na bilo koji nacin moguc.

Lupanje i vristanje povredjene devojke ispred njegovih vrata naznacava pocetak price i sam pocetak njegovog kraja.


https://drive.google.com/file/d/1l_EadsQJZgNvKWgNuPbwAm9GXDssKR40/view?usp=sharing

4 Likes