$hiz0N3Tri x KROVODRAM10 - 15.09.23

Prva epizoda Šizoneta ugostila je ihatemeidump-a i Noizy Wilsona. Druga VilliMilli, a sada nastavljamo priču sa manje pop, a više anime noise elemenata u šizonetskom delu partija i za to će DJ đĐđ biti ’krivac’. U prošloj epizodi smo se i upoznali. Cenio je i prepoznao razliku koja je napravljena u koncipiranju Šizoneta u odnosu na Krovodram, obogatio nas dodatnim referencama i sada će prvi put imati priliku da nastupa. Nanoray, Metaroom i Gupi će biti artisti okosnice njegovog seta.

Možda je ovo raving crew u nastajanju?

Podsetimo se, koncept Šizoneta jeste da se pušta muzika koju kače internauti iz celog sveta na svojim soundcloud, bandcamp i spotify profilima, da nisu nužno profilisani i da u sebi imaju dozu haosa i histerije što su na neki način odlike našeg veka (ili glava/umova), prenatrpanog informacijama. Da onaj ko pušta ima neku vrstu svog vizuelnog jezika i jedinstvenu uživljenost – želju – da podeli svoju ličnu arhivu koja mu se vrti dok putuje od tače A do tačke B. Da li se poznajemo tek kad jedni drugima znamo digital footprint? Da li su naše playliste naše ideologije? Ne znam, samo dođite da se opustimo i igramo.

Deseti Krovodram ostaje dužan DnB Baj:NO predavanje, pošto je su ove žurke rođene iz ljubavi prema dramu koji je iz ovog grada misteriozno nestao, ali nikada ne potpuno. Baj:NO sprema i Šizo & Krovodram set (TSM*), jer su organizovanje ovih partija, kao i kopanje po muzici deo njenog istraživanja današnje kulture i mogućnosti življenja – što u Beogradu, što u svetu, ali u Beograd je duže vreme zagledana. Njegovu neispričanu urbanu istoriju i sadašnjost, koja deluje potpuno halucinogeno na onoga ko se previše udubljuje. Kao da se dešava brisanje – sećanja, smisla, prostora i vrema. Dan mrmota.

Pesimizam se leči Drum & Bass-om. To je zvuk Električnog Orgazma danas.

Nikola Tesla nam je to omogućio.

Satnica: idemo neizmenično svako po sat. Videćemo ko će prvi, počinje u 21h.

Linkovi do DJ selektora:
ĐđĐđ (@kaki.mi.se) • Instagram photos and videos đđđđđđđđ (@djorr.djdjdj) • Instagram photos and videos

Setovi za Krovodram: Stream Baj:NO | Listen to Trying 2B Sharp playlist online for free on SoundCloud

setovi za shizo: https://www.mixcloud.com/…/contemporary-rave-global…/

Uživajte u online kopanju, ako niste u mogućnosti da se vidimo u realnom prostoru i vremenu. Mi se trudimo i to da vam omogućimo.

*TSM – skraćenica od: Tako Sam u Mogućnosti

1 Like